background img

Nu sunt turmentat, dar eu… eu pentru cine votez?

10 years scris de

Sa fie sau sa nu fie ceu cu cine votezu vot?

Poate ca nu iti pasa, poate ca esti plictisit sau poate ca ai o parere deja formata despre ceea ce inseamna sa mergi la vot. Crezi ca nu vei face oricum nicio schimbare majora prin exprimarea optiunii tale valabila doar 0.0000000001% din multitudinea de voturi.

Nu faci politica, nici eu nu fac si evit chiar cat pot de mult contactul cu acest capitol uneori hidos si insalubru prezent pe suprafata tarii noastre. Nu ma intereseaza scandalurile mediatice sau politice si nu ma implic decat acolo unde simt ca trebuie. Am fost candva in mijlocul lor, implicat intr-un partid cunoscut, cu vaza mare in popor si astazi cu mult credit in fata cetatenilor de langa mine dar am stiut ca renuntarea la astfel de activitati nu-mi va aduce altceva decat castig si se pare ca asa a fost.
Si… te intrebi ce vreau sa zic?
Da, cred ca voi merge in noiembrie la vot. Si te indemn sa faci acelasi lucru. Este o vorba veche in popor – rau cu rau dar mai rau e fara rau. Daca va fi sa aleg raul cel mai mic pentru patria in care imi desfasor zilnic activitatea, voi face lucrul acesta. Voi fi un exemplu Pro. Pro AMiCUS –  Pro Romania.
Tu, ce vei face? 

Semnat: un amicus devotat.

 

Etichete articole:
· · · · ·
Categorii articole:
DeZbateri · Evenimente

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.