background img

Concert Umanitar de Colinde – 15 decembrie 2014

9 years scris de

Asociatia Studenteasca Amicus Iasi are placerea deosebita de a va invita la un concert umanitar de colinde care va avea loc luni, 15 decembrie in complexul Palas, sala Rossini/Verdi.

Interpreti:

Corul AMiCUS Iasi
Grupul Vocal Bel Canto
ARTES Quartet
Corul de Copii AMiCUS Iasi

Evenimentul va incepe la ora 18.00 .

Intrarea este libera.

Banii stransi in urma concertului vor fi folositi pentru 3 proiecte ale Asociatiei Studentesti AMiCUS Iasi: 1. Sustinerea Liceului Special “Moldova”, Tirgu Frumos, cu care colaboram de doi ani. Am ajutat la crearea unei camere de stimulare multisenzoriala si dorim sa ajutam la imbunatatirea constanta a conditiilor de invatare ale copiilor.
2. Continuarea proiectului “Meditatii”, pentru 50 de copii cu dificultati la invatatura din comuna Probota, Iasi si imprejurimi. Proiectul s-a desfasurat saptamanal, pe perioade de 6 luni, in ultimii doi ani, aducand imbunatatiri in ce priveste rezultatele la scoala si integrarea sociala.
3. Oferirea de cadouri, cu ocazia Sarbatorilor, copiilor internati in Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria”.

Din cei care sustin evenimentul enumeram pe urmatorii: SanteFood, Delta Plan, CentrulMedia Speranta si Conferinta Moldova.

Etichete articole:
Categorii articole:
Cultural · Evenimente

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.