background img

Bine ai venit la Departamentul de PR & Marketing!

10 years scris de

Ce facem noi aici? Cu ce ne ocupam? Care este statusul nostru? Daca acestea sunt intrebarile pe care ti le-ai pus pentru prima data cand ai auzit ca Amicus are un department ca acesta, atunci esti binevenit. Voi incerca sa te introduc pe scurt intr-o lume a marketingului, a creatiei si a valorilor date de imaginatie.

marketing-de-eventos-600x369
Valorile pe care marketingul le afirma sunt in primul rand creativitatea si inovare, pentru ca ne place ca oamenii de langa noi sa fie oameni de success, afirmam cu tarie ca indragim cooperarea. Spiritul de responsabilitate nu ne lipseste, deasemenea nici libertatea de gandire si exprimare.
Asiguram, construim si dezvoltam impreuna cu ceilalti reprezentanti ai departamentelor performanta platformei sociale de comunicare online (Facebook, Youtube), dar si site-ul amicusiasi.ro. Comunicam intern si extern toate activitatile, proiectele si evenimentele organizarte de catre asociatie, monitorizam prezenta in media traditionala si bineinteles in social media.

Pe langa toate acestea avem si proiecte in care ne implicam sau proiecte pe care le organizam. Anul acesta ne propunem sa realizam revista AMiCUS cu aparitie secventiala, dorim sa formam corespondenti radio si deasemenea avem in prim plan un proiect umanitar. Ramaneti aproape pentru a afla mai multe despre activitatea noastra.

Cu respect si prietenie,
Andrei CIOBANU
Departamentul de PR&Marketing.

Etichete articole:
· · · · · · ·
Categorii articole:
Despre noi · Marketing

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.